Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Vi deltager i digital Pride Parade

Indholdsområde

 
 
Pride
Fra paraden i 2019
Foto: Forsvarsministeriet
 

Vi deltager i digital Pride Parade 

Copenhagen Pride Week – en uge, der normalt kulminerer lørdag med parade, regnbueflag, musik og glade mennesker - afholdes i år digitalt.

20-08-2020 - kl. 14:57
Forsvarsministeriet, Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og de øvrige styrelser på ministerområdet har siden 2016 deltaget officielt i paraden, og i år er ingen undtagelse, selvom den fysiske parade på lørdag er aflyst.

Forsvarsminister Trine Bramsen siger:

”De værdier, vi kæmper for ude i mange af verdens brændpunkter, kæmper vi selvfølgelig også for herhjemme. Det er også de værdier, der gør, at vi støtter op om Priden. Alle mennesker fortjener at kunne leve det liv, de vil - og være den, de er.”

Det er organisationen Copenhagen Pride, der står bag den årlige Pride Week og parade. Organisationen har blandt andet fokus på mangfoldighed, inklusion og rummelighed. Områder, der også er i fokus på Forsvarsministeriets område.

”Diskrimination, uanset om det er på baggrund af kønsidentitet, seksualitet, etnicitet eller religion, hører ikke hjemme på en moderne arbejdsplads i 2020. Vores fokus er på den enkeltes kompetencer. Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet er for alle, der kan og vil, siger Laila Reenberg, der er direktør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Den digitale parade kan ses på TV2 Lorry og CPH Prides digitale platforme lørdag den 22. august.