Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
Karriere i FPS
 

Få kvalifikationer for livet 

HR-arbejdet forandrer sig med lynets hast – og vi vil være med helt fremme. Digitalisering, robotter, nye rekrutteringsmåder og en øget konkurrence for at tiltrække dygtige medarbejdere, er bare nogle af de muligheder og udfordringer, som vi møder nu og i fremtiden.

Et job i FPS giver dig mange muligheder for at styrke din karriere og kompetencer. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi har fokus på at udvikle dine kompetencer i samspil med dig og dine ønsker.

Som ansat i FPS kan du også få mulighed for at blive udsendt, ligesom vi har en række tiltag til at styrke din karriere og kompetencer.


Tjeneste i udlandet
 
 

Vi åbner hele verden for dig

Vi er en del af en organisation, som arbejder for fred, frihed og sikkerhed i Danmark og verden. Det betyder, at du som medarbejder i FPS har mulighed for at blive udsendt uanset om du er er i uniform eller ej.
 
 

Karriere Læs om dine muligheder for tjeneste i udlandet
Karriere Mød Søren Bo, som har været udsendt som civil

 
 
Karriere- og kompetenceudvikling
 
 

Kompetencer, der udvikler dig

Som en del af Danmarks største offentlige organisationer, har du flere muligheder for at dygtiggøre dig. Der er eksempelvis Forsvarets egne, interne kurser og uddannelser, kurser i regi af NATO og FN eller eksterne udbydere. Derudover er der en række andre måder at styrke din karriere- og kompetenceudvikling.

I Forsvarsministeriets koncern har vi desuden et særligt Talent Management-program, som er målrettet ministerområdets 3-5 % mest talentfulde medarbejdere inden for ledelse eller en given faglighed. FPS har også fokus på talentarbejdet gennem dette koncept.
 
 

Karriere Se dine muligheder for karriere- og kompetenceudvikling
Karriere Læs om Talent Management-programmet
Karriere Sådan er ansættelsesprocessen

Sidst opdateret 27-06-2019 - kl. 18:03