Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
Messe
 

Viden om HR 

Det er en særlig opgave at levere HR til en organisation, der sender sine medarbejdere til internationale missioner for at forebygge krig og konflikter. Som statens største HR-organisation arbejder vi med alle aspekter af HR og vi er specialister inden for HR på Forsvarsministeriets område. 

Vi har samlet en række artikler her, hvor du kan blive klogere på HR inden for rekruttering, ledelse, karriereudvikling, værnepligt og meget andet. 
Sidst opdateret 22-05-2019 - kl. 08:35

  -  

    


13-05-2019
En civil i uniform - til kamp mod Islamisk Stat
I halvandet år har Søren Bo været udsendt til Kuwait som civil efterretningsanalytiker i kampen mod Islamisk Stat. Udsendelsen førte masser af oplevelser, udfordringer og erfaringer med sig – og en følelse af at være med til at forme verdenshistorien.


05-04-2018
Taler du flydende arabisk?
Det spørgsmål var startskuddet til en rekrutteringskampagne for at få arabisktalende mænd og kvinder til at søge tolkeuddannelsen i Forsvaret. Kampagnen blev en stor succes og resulterede i 10 gange så mange ansøgere som året før.


13-12-2017
Årets officerskampagne byder på en gratis prøvetur i officersuniverset
Under sloganet ’Bliv leder i virkeligheden’ bliver målgruppen i år selv udstyret med kameraet som sine egne øjne og får mulighed for at opleve en officersuddannelse i både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet – på 45 sekunder.


18-10-2017
Forsvaret skal tiltrække dygtige medarbejdere - også i fremtiden
Mulighederne er mange, når vi skal rekruttere til fremtidens forsvar, for Forsvaret tilbyder mange af de kvaliteter, som de unge efterspørger. Alligevel kan samfundsudviklingen blive en udfordring. Vi har taget et kig i krystalkuglen her.


26-04-2017
"Hvis Peter Willemoes får missilproblemer i Den Persiske Golf, ringer de til os"
Som ingeniør i Forsvaret er man helt tæt på det operative område og løser opgaver, som kan betyde liv eller død for soldaterne i felten. Mød Ali, som er missilekspert og en af de ingeniører, som bidrager til Forsvarets opgaver i ind- og udland.


12-04-2017
Værnepligt anno 1885: Barakker, brunkål og beskeden betaling
Livet som værnepligtig var noget anderledes for 130 år siden, og forholdene bød blandt andet på indkvartering i barakker og en beskeden ugeløn. Få et indblik i livet som værnepligtig anno 1885 her.


20-02-2017
"Den første"
Da major Dorte Vennits-Hammer sidste år gik på pension i FPS efter næsten 39 år i Forsvarsministeriets koncern, kunne hun se tilbage på en karriere, hvor det i starten skortede på kvindelige soldaterkammerater. Læs Dortes historie her.


30-01-2017
Ledelse er en menneskelig disciplin - også i Forsvaret
Den nye kampagne for Forsvarets officersuddannelser lægger ud med en film, der viser, at ledelse er en menneskelig disciplin. Læs mere om kampagnen og ansøgningsfristerne for interne og eksterne ansøgere her.


13-01-2017
Ny proces for sikkerhedsgodkendelse
Sikkerhedsgodkendelsen er en del af den militære sikkerhed, og når din sikkerhedsgodkendelse skal fornys, er det dit ansvar at sende oplysningerne inden for tidsfristen. Overholder du ikke fristen, kan det have ansættelsesretlige konsekvenser.