[]-Testimonial LE Caroline-2020-[BREDT].png


Jeg søgte job i FPS, fordi jeg gerne ville være en del af noget større: En større arbejdsplads med dygtige kolleger, der arbejder for en større sag – og hvor jeg kunne være med til at gøre en forskel for Forsvarets medarbejdere.

Som nyansat medarbejder i FPS havde jeg inden for den første måned en introduktionssamtale med vicedirektøren og en udviklingssamtale med min nærmeste chef. Begge gjorde mig opmærksom på mulighederne for at avancere til andre stillinger inden for Forsvaret eller f.eks. søge om ”udveksling” i Udenrigsministeriet. Det overraskede, men tiltalte mig også meget, at man allerede så tidligt i min ansættelse ikke kun fokuserede på den stilling, jeg netop var blevet ansat i, men at man også pegede på udviklingsmulighederne.

Det er svært at pege på én bestemt arbejdsopgave som den mest spændende. Jeg trives nemlig bedst med at have en række forskellige opgaver at kaste mig over – og det har jeg i FPS. Det fedeste har nok været at implementere et nyt projekt- og porteføljestyringsværktøj og være med til at definere en fælles ramme for, hvordan vi arbejder med projekter i FPS. Opgaven kræver nemlig både teknisk kunnen i forhold til at konfigurere et nyt system, og at jeg forholder mig til de menneskelige aspekter af at arbejde med og forstå et nyt system. Og dét spændingsfelt, synes jeg, er utroligt spændende.

Sidst opdateret 9. oktober, 2020 - Kl. 12.36

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google