Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

COVID-19: Udskydelse af Forsvarets Dag

Indholdsområde

 
 
 

COVID-19: Udskydelse af Forsvarets Dag 

12-03-2020 - kl. 14:39
Grundet de seneste restriktioner, der er givet af de danske myndigheder, som følge af Coronavirus udskydes alle Forsvarets Dag (session) i perioden 16. – 27. marts 2020.

Alle der har en tid til Forsvarets Dag mellem den 16. – 27. marts skal derfor ikke møde op. Nye indkaldelser vil blive sendt i e-Boks på et senere tidspunkt.

Har man en tid til Forsvaret Dag efter den 27. marts 2020 gælder indkaldelsen stadig og man skal derfor fortsat forvente at møde op.

Hvis udskydelsen forlænges, vil vi skrive det på vores hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at holde sig orienteret på www.værnepligt.dk eller på vores facebookside www.facebook.com/Vaernepligten.
 
Fakta om Forsvarets Dag
Alle unge mænd, der er bosiddende i Danmark, bliver indkaldt til Forsvarets dag (tidligere kaldt session) i det år, hvor de fylder 18 år. Kvinder modtager en invitation til Forsvarets Dag. Deres deltagelse er frivillig. 
 
På Forsvarets Dag kan de unge blive klogere på hverdagen i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen og høre mere om værnepligtsuddannelsen.

De skal desuden tage en skriftlig prøve og helbredsundersøges af en læge for at finde ud af, om de er egnet til værnepligtsuddannelsen.