Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

 

Her finder du HR-artikler, der er slået op på Facebook, i fagblade mm. 
Sidst opdateret 09-12-2016 - kl. 10:59

  -  

    


26-04-2017
"Hvis Peter Willemoes får missilproblemer i Den Persiske Golf, ringer de til os"
Som ingeniør i Forsvaret er man helt tæt på det operative område og løser opgaver, som kan betyde liv eller død for soldaterne i felten. Mød Ali, som er missilekspert og en af de ingeniører, som bidrager til Forsvarets opgaver i ind- og udland.


12-04-2017
Værnepligt anno 1885: Barakker, brunkål og beskeden betaling
Livet som værnepligtig var noget anderledes for 130 år siden, og forholdene bød blandt andet på indkvartering i barakker og en beskeden ugeløn. Få et indblik i livet som værnepligtig anno 1885 her.


20-02-2017
"Den første"
Da major Dorte Vennits-Hammer sidste år gik på pension i FPS efter næsten 39 år i Forsvarsministeriets koncern, kunne hun se tilbage på en karriere, hvor det i starten skortede på kvindelige soldaterkammerater. Læs Dortes historie her.


30-01-2017
Ledelse er en menneskelig disciplin - også i Forsvaret
Den nye kampagne for Forsvarets officersuddannelser lægger ud med en film, der viser, at ledelse er en menneskelig disciplin. Læs mere om kampagnen og ansøgningsfristerne for interne og eksterne ansøgere her.


13-01-2017
Ny proces for sikkerhedsgodkendelse
Sikkerhedsgodkendelsen er en del af den militære sikkerhed, og når din sikkerhedsgodkendelse skal fornys, er det dit ansvar at sende oplysningerne inden for tidsfristen. Overholder du ikke fristen, kan det have ansættelsesretlige konsekvenser.